Resort Linstow

The ultimate getaway at Van der Valk Linstow

In ieder seizoen is een vakantie een goed idee, maar na een koude winter is weggaan in het voorjaar extra fijn. Bij Van der Valk Resort Linstow, gelegen in de natuurrijke regio Mecklenburg-Vorpommern in het noordoosten van Duitsland, is alles aanwezig voor een heerlijke break.

Text:
Eva van Meijl
Photography:
NoPoint studio's
Styling:
Femke van Tiggele

Met vierhonderd ruime vakantiehuizen, bijna honderd hotelkamers, een subtropisch zwemparadijs en talloze faciliteiten op wel 65 hectare, is Resort Linstow de grootste accommodatie binnen het familiebedrijf. Dat veel gasten na hun vakantie al snel weer hun volgende verblijf hier boeken, is niet voor niets. De vele mogelijkheden voor jong en oud op het park en daarbuiten en de goede bereikbaarheid worden hoog gewaardeerd.

COMFORT EN PRIVACY

Het hotelgebouw heeft negentig kamers voor overnachtingen voor een tot drie personen. Stellen en zakelijke gasten kiezen hier vaak voor. Wie met het gezin, familie of vrienden weggaat, reserveert graag een verblijf in een van de vrijstaande vakantiehuizen. De sfeervolle huizen, waarvan de meeste met rietgedekte daken, bieden alle gewenste comfort en privacy. Er zijn vier verschillende types, variërend in grootte. Zo hebben de ruimste vakantiehuizen zelfs drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Ideaal als je met vrienden of familie overnacht en zo dus niet het sanitair hoeft te delen.

VEEL KEUZE

Op je eigen terras in de grote tuin kun je lekker tafelen. Maak zelf je gerechten in de goed uitgeruste keuken. In het hoogseizoen kies je voor wat lekkers bij de afhaalservice Toucan To Go. Er is dan ook een ontbijtservice, waarbij verse broodjes bij het huis worden bezorgd om in het ochtendzonnetje van te genieten. Dat is nog eens een ontspannen begin van de dag! Wie niet zelf wil koken, gaat naar een van de restaurants op het resort. Kies voor het à-la-carterestaurant of de buffetrestaurants met internationale keukens. Er is hier voor ieder wat lekkers te krijgen.

Een oase van rust
WATERPRET EN MEER

Op en top ontspannen doe je in Resort Linstow Spa waar diverse lichaamsbehandelingen en massages te boeken zijn. Het saunalandschap heeft tevens een buitengedeelte met twee Finse sauna’s, een biologische sauna en een saunatuin met een buitenzwembad. Ontspan in hetrustgevende groen. Het subtropisch zwemparadijs is de grote favoriet bij gezinnen. Met whirlpools, drie glijbanen, een wildwaterbaan buiten en een kinderbad beleef je hier urenlang waterpret. Kinderen kunnen in de schoolvakanties zelfs een zwemcursus volgen. Naast het zwembad is er in en om Resort Linstow nog veel meer te doen. Wat dacht je van een indoor speelland, een grote buitenspeeltuin, een kinderboerderij en een manege waar je kunt paard- en ponyrijden? Bovendien organiseert het enthousiaste animatieteam in de schoolvakanties vele activiteiten, zoals speurtochten, T-shirts versieren, voetballessen, kinderdisco en marshmallows roosteren bij het kampvuur. Het bowlingcentrum met maar liefst acht banen en een gezellige bar is een leuk uitje voor de hele familie. Een tradecar, een fietskarretje waarop twee kinderen voorop kunnen zitten, staat garant voor plezier. Uitstapjes in de omgeving naar de zomerrodelbaan of het wildpark zijn ook aanraders.

OP PAD

Resort Linstow is omgeven door groen en water en ver weg van de drukte. In het voorjaar is de natuur hier op haar mooist. In de omgeving wisselen kleine en grote meren elkaar af met uitgestrekte loofbossen en weidse velden. De Mecklenburgische Seenplatte is het grootste aaneengesloten merengebied van Europa. Watersporters kunnen er dus hun hart ophalen. Ook zijn er vele fietsen wandelmogelijkheden, direct langs het water en over bospaden. Huur bij de receptie een e-bike of e-chopper om op pad te gaan. Daarbij is de Duitse Oostzeekust een geliefd uitstapje vanaf het resort. In een kleine drie kwartier met de auto kom je aan bij een flinke kuststrook met uitgestrekte zandstranden. Sportievelingen slaan een balletje op een van de vele mooie golfbanen in de regio. De 18-holes golfbaan bij Van der Valk Golfhotel Serrahn ligt op slechts zes kilometer van het resort. Sluit je dag op het resort af met een drankje in de pub The Time of natuurlijk op je eigen terras. Hier vier je echt vakantie!

Het subtropische waterpark is een favoriet bij het hele gezin
The deal
The deal
Resort Linstow
€227,25
Boeking en reisperiode: 01-04-2024 tot 30-06-2024

Discover Mecklenburg

Beleef een heerlijke tijd in Resort Linstow in een van de compleet uitgeruste vakantiewoningen of comfortabele hotelkamers. Hier verblijf je midden in de natuurrijke regio Mecklenburg-Vorpommern, ver weg van alle drukte. Geniet van een fijne dag op de fiets, ga de wandelpaden op of ontdek de omgeving vanaf het water. Er zijn hier op en rondom het resort volop mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie!

Dit arrangement is inclusief:

- 3x Overnachting

- 3x Ontbijt buffet

- 3x Driegangendiner

- 1x Boottocht

- 1x Fietsverhuur of midgetgolf

- Dagelijkse zwembadpas

BOEK NU!

Hygeniq

Hygeniq

Versvishandel Jan van As

Jan van As

Rational

Rational

Rational

Danone

Danone

Hilding Anders

Hilding Anders

Unilever Food Solutions

Bavaria

Hygeniq

Jan van As

Rational

Danone

Hilding Anders

Unilever Food Solutions

Bavaria