My cup of tea

Een kopje thee is altijd een goed idee. Het warmt je op tijdens deze koude dagen en theedrinken heeft ook iets ‘gezelligs’. Bij Van der Valk houden we ook van theeleuten en daarom schenken we in een aantal van onze hotels thee van het 200-jarig theehuis Ronnefeldt.

Text:
Martine van der Deijl
Photography:
NoPoint studio's
Styling:
Desiree van Dijk
DE HELE DAG DOOR

Thee is een van de meest gedronken drankjes ter wereld. En dat is niet voor niets. Het is een perfect drankje voor bij het ontbijt, tijdens de werkdag of na school. En hoe leuk en lekker is het om in het weekend gezellig bij te kletsen met een vriend of vriendin onder het genot van een heerlijke kop dampende thee? En het mooie is: met het uitgebreide aanbod aan soorten is er voor iedereen wel een passende smaak te vinden.

HOGE KWALITEIT

Ronnefeldt thee komt uit de allerbeste theetuinen van de wereld. Van China tot Japan en van Afrika tot Zuid-Amerika. Geen afstand is te groot en geen theetuin is te ver weg voor Ronnefeldt om de beste kwaliteit thee te produceren. Tijdens het productieproces voldoet iedere stap aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo wordt de perfecte balans tussen kwaliteit en duurzaamheid streng gecontroleerd. Dit maakt dat Ronnefeldt een van de meest toonaangevende theemerken ter wereld is.

Thee is altijd een goed idee
SINDS 1823

Sinds de oprichting, ruim 200 jaar geleden door Johann Tobias Ronnefeldt, kenmerkt de thee zich door de unieke smaak. De thee is vanaf het prille begin zorgvuldig en met traditionele methoden verbouwd, zoals het met de hand plukken van de theebladeren, en dat gebeurt vandaag de dag nog steeds. Dat betekent dat de thee altijd van premiumkwaliteit is. Het waarborgen van deze kwaliteit heeft dan ook de hoogste prioriteit, en dat proef je terug in de smaak. Maar niet alleen de smaak staat bij Ronnefeldt hoog in het vaandel, ook duurzaamheid is een zeer belangrijke factor. Het op een juiste en eerlijke manier omgaan met natuur en samenleving is hierbij van groot belang. Ronnefeldt werkt daarom samen met NGO Ethical Tea Partnership en de stichting Childaid Network.

RUIME KEUZE

Zin gekregen in een kop heerlijke thee? Probeer eens smaken als Verveine, Pure Camomile, Plum & Cinnamon of Ayurveda Herbs & Ginger. Ook biedt Ronnefeldt een grote selectie biologische theesoorten. Dit label staat garant voor een gecontroleerde biologische teelt. Drink je een kopje met ons mee?

De theebladeren zijn met de hand geoogst
No items found.

Hygeniq

Hygeniq

Versvishandel Jan van As

Jan van As

Rational

Rational

Rational

Danone

Danone

Hilding Anders

Hilding Anders

Unilever Food Solutions

Bavaria

Hygeniq

Jan van As

Rational

Danone

Hilding Anders

Unilever Food Solutions

Bavaria