Hotel Stein-Urmond

Meetings & events 2.0

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een onvergetelijk event, Van der Valk is altijd een uitstekende keuze. In onze hotels hebben wij meer dan 800 zalen met alle gewenste faciliteiten voor een succesvolle bijeenkomst. Eén van onze toplocaties voor meeting en events in Limburg is Van der Valk Hotel Stein-Urmond. Afgelopen najaar opende hier een gloednieuw zalencentrum, dat het decor vormde voor deze ludieke fotoshoot.

Text:
Eva van Meijl
Photography:
NoPoint studio's
Styling:
Lindsay Dolman

Bij Van der Valk streven wij naar perfectie. Zo ook op het gebied van zakelijke bijeenkomsten, congressen en evenementen. Onze gastvrijheid en service gaan over van generatie op generatie, al meer dan 150 jaar lang. Het plannen en organiseren van evenementen kunnen wij als geen ander. Ook de uitgebreide faciliteiten van onze hotels maken dat veel bedrijven voor ons kiezen. Bovendien zijn alle Van der Valk Hotels en Restaurants centraal gelegen. Vaak nabij rond- of snelwegen en goed te bereiken met het openbaar vervoer, zonder de drukte van het stadsverkeer. Daarbij is parkeren vrijwel altijd inbegrepen en op veel van onze ruime parkeerplaatsen zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

CENTRAAL SERVICEPUNT

Of je nu een zakelijk overleg hebt, een brainstormsessie met het hele team of een meerdaags congres, onze hotels beschikken allemaal over een ruim aanbod aan zalen. Door de verschillende grootte, opstellingen en inrichtingen, is er voor iedere aanvraag een match. Ieder hotel heeft ervaren salesmedewerkers die meedenken en ontzorgen, voor zowel business als feestelijke bijeenkomsten. Wat dacht je van een vergadering in combinatie met een teambuildingsactiviteit in de natuur, een spinningsessie in het sportcentrum van het hotel als afsluiting van een dag brainstormen, een op maat gemaakt menu voor private dining of een compleet verzorgde trouwdag. Onze medewerkers regelen alles naar wens, voorafgaand, tijdens en na de bijeenkomst. Van arrangementen met een lunch, diner en overnachting plus ontbijtbuffet, ook op culinair vlak kan er van alles. Bovendien is er de Valk Business Service Desk. Dat is dé afdeling wanneer een bedrijf in meerdere hotels iets wil organiseren. Heel handig, want vanuit dit servicepunt wordt contact opgenomen met de salescollega’s van de gewenste hotels om de mogelijkheden en prijzen te bespreken. Je hoeft dan dus niet zelf al die hotels te benaderen en hebt één aanspreekpunt.

Alles bij de hand voor een succesvolle vergadering
MODERN BUSINESSCENTRUM

De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in onze zalen met verbouwingen en make-overs om aan de vraag en trends te kunnen blijven voldoen. Alle gewenste faciliteiten zijn aanwezig, de techniek is van het hoogste niveau en de ruimtes zijn sfeervol ingericht. Een goed voorbeeld daarvan is Hotel Stein-Urmond. Centraal gelegen in Limburg, dicht bij de grens met België en Duitsland en op slechts tien minuten van Maastricht Aachen Airport, is het een geliefde locatie voor veel bedrijven. Zeker sinds afgelopen najaar het compleet verbouwde zalencentrum openging. Door een efficiëntere indeling ging de capaciteit van twaalf naar negentien zalen. De multifunctionele ruimtes bieden plaats aan 2 tot 750 personen.

NIEUWSTE TECHNIEKEN

Tegenover Hotel Stein-Urmond ligt de Brightlands Chemelot Campus. Veel hier gevestigde bedrijven maken regelmatig gebruik van de faciliteiten van het hotel en reageerden enthousiast op het nieuwe zalencentrum. Voorzien van de nieuwste technieken heb je er dan ook alles bij de hand voor een geslaagde bijeenkomst. Op een tablet bedien je de verlichting, klimaatbeheersing en de jaloezieën. Ook zijn er videoconference-bars zodat mensen online kunnen inbellen en alles op afstand goed kunnen volgen. De zalen ogen door het warme kleurgebruik en diverse planten sfeervol en huiselijk. Een mooie aanvulling zijn de drie ruim opgezette lounges met gezellige zitjes, heerlijk voor een break. Speciaal voor het organiseren van een evenement kun je in Hotel Stein-Urmond terecht bij de afdeling 046 Meetings & Events. Door het moderne zalencentrum in combinatie met de 166 hotelkamers en suites, twee restaurants, het Sport Center, de bar en het terras zijn de mogelijkheden ook in dit Van der Valk Hotel eindeloos!

Lekkere snacks zijn verkrijgbaar in de ruime lounge
The deal
The deal
Hotel Stein-Urmond
€109,-
Boekingsperiod: 01-04-2024 to 30-06-2024 Reisperiode: 01-04-2024 to 30-09-2024

Business package

Combineer je meeting in het gloednieuwe zalencentrum met een comfortabele overnachting in Hotel Stein- Urmond. Hier heb je alle gewenste faciliteiten in een sfeervolle omgeving. Geniet de volgende dag uitgerust van het uitgebreide ontbijtbuffet. Op naar opnieuw een productieve werkdag! Of neem een break om in de omgeving de vele natuurgebieden en de gezellige Limburgse steden te ontdekken.

Dit arrangement is inclusief:

- 1x Welkomsdrankje

- 1x Overnachting

- 1x Ontbijtbuffet

- Gratis gebruik van sportschool

- Gratis parkeren

- 10% korting

BOEK NU!

Hygeniq

Hygeniq

Versvishandel Jan van As

Jan van As

Rational

Rational

Rational

Danone

Danone

Hilding Anders

Hilding Anders

Unilever Food Solutions

Bavaria

Hygeniq

Jan van As

Rational

Danone

Hilding Anders

Unilever Food Solutions

Bavaria